måndag 15 november 2010

Idag ska jag ta mig i kragen och röra mig ner på öppna förskolan och leka lite med Neo. Egentligen har jag ingen som helst lust, men det är inte för min skull vi ska dit utan för Neos och han kommer nog bli glad över att få träffa massa andra barn. Sen blir det bra för honom för han är så nyfiken på andra barn.

Nej nu ska jag byta äckel blöja och sen kasta mig i duschen. Bye bye

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir nog skoj ska du se ;)

Becca & baby sa...

Det är nog roligt när du väl är där! :)


Sv: Nej, de är inte så värst många men ganska breda så de syns väldigt väl (i mina ögon iaf!). Trivs inte alls med dem, kanske gör när jag träffar en karl som inte bryr sig om dem, men just nu känns det mest som att OM jag träffar någon kommer han tycka att jag är ful pga dem x)

Becca & baby sa...

Sv: Nej, Micke brydde sig inte om dem utan tyckte bara att jag var töntig, men det är ju bara en men det är säkert som du säger :P

Hanna sa...

Okej! Jag har inte satt mig i den situationen. Men jag kan förstå att det är jobbigt för dig. Jag skrev inte att du tar sämre hand om Neo eller att du är en sämre mamma men jag tycker dock att det är egoistiskt att röka när man har barn. De kan inte välja att inte vara i röken och få problem med lungor mm. Passiv rökning är grymt farligt! Men du kanske inte röker nära honom, typ när ni är ute och går mm?! så då är det väll ingen fara förutom att du utsätter dig själv för fara.
Jag tycker att du är strong som är ensamstående mamma och vet att det är tufft många gånger. Tyvärr tycker jag inte att det berättigar någon till att röka när man har barn. Hoppas du tar tag i rökfriheten snart igen!! Lycka till!

M & V sa...

Samma här, ibland ver man helt enkelt inte vad man ska skriva! :)

Alla som vill får självklart följa med på vår resa! :) Ska faktiskt bli skönt med ett lösenord, då kan man vara mer personlig och så kan jag fortsätta skriva om Vincent på en djupare nivå! :) Kram