måndag 20 juni 2011

Svettigt!

Idag har Hanna-Hanna varit här en sväng :) Hon var så gullig som diskade åt mig! Då fick hon lite mat i magen som tack för det :) Sen har jag och Neo bara varit hemma och myst fram tills dess att vi gick över till brorsan där vi blev bjudna på kyckling och ris. MUMS!! Peter gör den godaste kycklingen enligt mig :)

Efter maten fick Peter passa Neo så sprang jag hem och städade undan och dammsög samt sprang med soporna. Så nu är det fint en stund i alla fall :) Riktigt snällt av Peter att passa Neo där faktiskt! Just nu väntar jag på Fredrik, för han ska hämta sina saker och vi skulle kanske glåma på en film eller nå. Sen får det bli sängen för mig! Trots att jag sov som en stock inatt är jag apmegajävlagristrött! Så det blir tidigt ikväll igen :)

Imorgon blir det dagis för Neo och sen efter det kanske jag, Monica och Wirre med barn ska åka på Buspalatset och låta barnen härja av sig lite :) Det ser jag fram emot!

Nu ska jag glo på tv en stund för att sen duscha av mig när Neo somnat för dra åt skogen va svettigt det blev att räserstäda och springa med sopor! Känner mig inte fräsch för fem röda ören!

Inga kommentarer: