måndag 19 april 2010

Sömntuta

Neo har nu legat i vagnen och sovit sen typ kl 9.30!! Då gick vi på en kort promenad på ca en timme och nu står han ute på balkongen och sussar så sött =) Egentligen borde han vakna snart och va hungrig, men varför väcka honom när han är så söt? =)



6 kommentarer:

Becca & baby sa...

Åh, det är både hemskt och underbart när de sover. Hemskt för att de är så söta och man inte vill väcka dem och underbart för man får tid för sig själv ;)

Nu på senare tid har jag fått för mig att jag vill ha hus, bil och hund och sånt ^^ Så jag jobbar på körkortet, sedan blir det till o fixa jobb efter föräldra-ledigheten :) Hade du jobb innan?

moa sa...

åhhh gud va kul!stort grattis!!:)

Becca & baby sa...

Man uppskattar egen-tiden grymt mycket mer än man gjorde innan :P

Vad ska du plugga till? Jag ska ev. börja skolan igen nästa vår när Isac börjar dagis. Blir att göra klart gymnasiet då, var dum nog att hoppa av förut -.-

Becca & baby sa...

Ja, precis ^^ Men nu börjar barnen bli stora så det kommer nog snart :) Hur mycket sover Neo om nätterna? Isac vaknar en eller två gånger ungefär, men då är det bara att ge honom bröstet och somna om, så äter han och somnar sen :)

Vad är det för linje du har gått? Men svetsare är väl hyfsat lätt att få jobb som? Eller har jag fått det där helt om bakfoten :P

hanka sa...

men vilken söt plutt :)

stine sa...

nydelig sønn du har :)